Skip to content

Fira Valborg på Chalmers i fyra dagar!

13 april 2012


Chalmers, Chalmers Studentkår och Chalmersska Ingenjörsföreningen bjuder in till gemensam Valborgshelg den 27 till 30 april. 

Här bjuds på allt som hör till ett riktigt chalmeristiskt valborgsfirande – besök på cortègens byggplats, vårmöte, spex, utdelning av Gustaf Dalénmedaljen, rundvandringar och aktiviteter på både Campus Lindholmen och Campus Johanneberg, mösspåtagning, cortège och sist men inte minst kalas!
Lördagens aktiviteter är förbehållna medlemmar i Chalmersska Ingenjörsföreningen, men fredagens, söndagens och måndagens händelser är öppna och gratis för alla. Dock kan antalet platser vara begränsade, så passa på att anmäla dig redan i dag.

Här anmäler du dig
Anmälan till de olika aktiviteterna görs genom en länk som finns på www.avancez.se under rubriken ”Valborg på Chalmers”. Där finns också mer information om praktiska detaljer och eventuell kostnad.

Välkommen som medlem!
Har du en chalmersexamen är du varmt välkommen att direkt ansöka om medlemskap i Chalmersska Ingenjörsföreningen, och därefter boka in dig även på lördagens medlemsaktiviteter. Du blir medlem i föreningen genom att fylla i ett formulär och betala medlemsavgiften på www.avancez.se.

Anmäl dig senast 20 april
Det är obligatorisk föranmälan som gäller till de flesta aktiviteterna under valborgshelgen. Sista anmälningsdag är den 20 april.

Välkomna önskar Chalmers, Chalmers Studentkår och Chalmersska Ingenjörsföreningen!

About these ads
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 63 andra följare

%d bloggare gillar detta: